понеділок, 18 лютого 2008 18:17

Тимошенко хворіє на ангіну

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, 47 років, хворіє на ангіну. Застудилася минулого тижня, три дні працювала з температурою. У п"ятницю на роботу не вийшла. Цього дня вона мала бути на засіданні Ради нацбезпеки й оборони, де розглядали питання  приватизації.

Температура в Тимошенко під 40. Її лікують чаєм із малиною. Із ліжка вставати не дозволяють. Юлія Володимирівна скасувала вчорашню зустріч із комісаром Євросоюзу з питань торгівлі Пітером Мендельсоном.

Водночас на 21 лютого заплановано її візит до Росії. Того ж дня у Москву вилітає і президент Віктор Ющенко. 22-го там відбудеться неформальна зустріч глав держав — учасниць СНД. У зв"язку із цим у пресі з"явилася інформація про те, що глава Секретаріату президента Віктор Балога нібито відправив Тимошенко листа. Просив відкласти візит до Москви — мовляв, там буде президент, що нічого про це не знає.

— Такого листа не було, — спростовує прес-секретар Балоги Юлія Єршова. — Ми б його обов"язково розмістили на офіційному сайті.

Міністр закордонних справ Володимир Огризко запевняє, що прем"єрка до Москви таки поїде.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хворіє на ангіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі