вівторок, 22 липня 2008 17:17

Терьохін гратиме на гроші в гольф у Іспанії, а Сівкович їде до Сибіру

Автор: фото: УНІАН
  Народні депутати Олександр Рябека (ліворуч), Андрій Шкіль (у центрі) та Володимир Карпук на Мертвому морі 2 липня під час візиту української парламентської делегації до Ізраїлю
Народні депутати Олександр Рябека (ліворуч), Андрій Шкіль (у центрі) та Володимир Карпук на Мертвому морі 2 липня під час візиту української парламентської делегації до Ізраїлю

Минулий тиждень був останнім робочим для народних депутатів. Вони мали провести його з виборцями. Отож формально вже четвертий день і до вересня у нардепів відпустка.

"Бютівець" 44-річний Сергій Терьохін на тиждень їде до дітей на італійський острів Сардинія — там вони в дитячому таборі. У серпні збирається в Іспанію.

— Там ушістьох ми граємо в гольф на гроші, — розповідає. — Ставка — 100 англійських фунтів (965 грн. — "ГПУ").

В Іспанії Терьохін збирається купити одяг. Також питиме місцеві вина та поїде подивитися сади Хенераліфе і вежу арабських халіфів Альгамбру — музей ісламської архітектури.

Нардеп Олександр Голуб, 41 рік, цього тижня ще в Києві — редагує партійну газету "Комуніст". А в серпні на три тижні збирається у Крим.

— Якщо вдасться, то відпочиватиму у санаторії Верховної Ради "Нижня Ореанда", — каже. — Це обійдеться приблизно у чотири-п"ять тисяч гривень.

За кордон у відпустку Голуб не їздить. Розповідає, що зазвичай відпочиває з компанією по 15–20 чоловік і не в усіх є можливість оплатити подорож за межі України.

Беремо все необхідне: спідню білизну на пуху, сіль, горілку

"Регіонал" 47-річний Володимир Сівкович збирається у серпні відпочити у Сибіру. Разом із російськими політиками та бізнесменами пливтимуть на гумових човнах по Єнисею. Супроводжуватимуть їх два провідники.

Сівкович каже, що спатимуть у наметах. Братимуть теплий одяг, бо вночі температура опускається до -4°С.

— Беремо все необхідне: спідню білизну на пуху, сіль, сірники, зброю, горілку, — розповідає "регіонал". — А м"ясо будемо полювати.

Така подорож коштуватиме Сівковичу приблизно 50 тис. грн.

Ще на початку липня під час робочого візиту до Ізраїлю деякі нардепи поїхали до Мертвого моря. Серед них "бютівець" Андрій Шкіль, 44 роки.

— В Ізраїлі я був уперше, — каже. — Тому, відвідавши Мертве море, не міг не випробувати на собі його цілющі грязі.

Зараз ви читаєте новину «Терьохін гратиме на гроші в гольф у Іспанії, а Сівкович їде до Сибіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі