середа, 04 липня 2007 19:23

Шуфрич упізнав "мирогляд" Кучми в ініціативах Ющенка

Міністр із надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, 40 років, учора зустрівся з журналістами. Розповів про те, що міністр закордонних справ Арсеній Яценюк повернувся з Косова з пригодами. У літаку відмовив один двигун. Нині проводять розслідування.

Шуфрича запитують, із ким він піде цього разу на вибори — з Партією регіонів чи з Соціал-демократичною партією (об"єднаною).

— За выборы 2006 года я очень благодарен лично Виктору Федоровичу Януковичу и своим друзьям из "Регионов", которые пригласили меня в избирательный список. А пока выборов нет, не о чем говорить, — відповідає він.

Говорить то українською, то російською мовою. Посміхатися починає, коли говорить про ініціативи президента Віктора Ющенка щодо внесення змін до Конституції.

— Останнім часом Ющенко багато спілкується з Леонідом Кучмою, — каже вдоволено Шуфрич. — Це позитивно вплинуло на його мирогляд, бо він почав ініціювати все, що не закінчив Кучма. І двопалатний парламент, і зменшення кількості депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич упізнав "мирогляд" Кучми в ініціативах Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі