вівторок, 15 грудня 2009 08:28

Шуфрич ударив Луценка

Нардеп-"регіонал" 42-річний Нестор Шуфрич ударив кулаком в обличчя міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, 45 років. Це сталося в ніч на суботу під час перерви телепрограми "Шустер Live".

У прямому ефірі Луценко та Шуфрич сваряться. Міністр внутрішніх справ заявляє, що президент Віктор Ющенко змовився з Партією регіонів і хоче його відставки.

— Пане міністр, ви або пийте, або не пийте. Бо у вас вже все поплуталося. Ви можете уявити мене в коаліції з Ющенком? — запитує Шуфрич. — Це може бути тільки в результаті білої гарячки в когось.

— Щодо вашої дурнуватої звички клеїти лейби, то, Нестор Іванович, будьте обережні, бо потім усі обвинувачення падають на дітей. Щоб після випускного балу чийсь син не потрапляв з алкогольним отруєнням до лікарні. А замість читати якісь папірці, краще прочитайте, як ви побили свою дружину, з переломом челюсті в Закарпатті, — натякає Луценко на чутки про сина Шуфрича, якого нібито відкачували після пиятики, і на те, як 11 років тому нардеп побив свою дружину Наталію Ворону.

Суперечка продовжується. Шуфрич запитує, коли Луценко дасть дозвіл на отримання матеріалів щодо його бійки з німецькими поліцейськими в стані алкогольного сп"яніння.

— А коли ви оприлюдните, як саме ви жорстоко побили свою дружину, зламавши їй щелепу, і прикрилися депутатською недоторканністю? — відповідає запитанням на запитання міністр. — Як мужик.

Ви жорстоко побили свою дружину, зламавши їй щелепу

— Я після передачі відповім вам на це питання. Як мужик, — відказує Шуфрич.

Міністр виходить у коридор. Із ним двоє охоронців. До них підбігає Шуфрич і вигукує: "Юра! Давай!" і б"є того в обличчя. Охоронці відсторонюють нардепа.

У неділю на сайті створеної Луценком партії "Народна самооборона" опублікували матеріал під назвою "Мужчина — єдиний самець, який б"є свою самку". Там документи від 30 квітня 1998 року — кримінальна справа, порушена проти Нестора Шуфрича за нанесення важких тілесних ушкоджень своїй дружині.

— Він корчить із себе мачо, хоча по життю — чмо, — каже Луценко про Шуфрича.

— Нехай Луценко все, що хоче сказати, скаже мені в обличчя, не ховаючись за своєю охороною, — відповідає заочно "регіонал".



Сильвіо Берлусконі зламали ніс


13 грудня на мітингу в Мілані прем"єр-міністру Італії 73-річному Сильвіо Берлусконі розбили обличчя. Місцевий психічно хворий Масімо Тарталья, 42 роки, поцілив у політика статуеткою із зображенням Міланського собору. Та розбила прем"єрові ніс, вибила зуб і порізала щоку. Берлусконі забрали до лікарні. Масімо Тарталью заарештували.

Ангеліна КАРЯКІНА

Міністр внутрішніх справ копнув мера Києва

Шуфрич і Луценко неодноразово відзначалися в бійках. Так, у січні 2008-го в Секретаріаті президента міністр внутрішніх справ Юрій Луценко копнув столичного мера Леоніда Черновецького. Останній заявив, що удар прийшовся "у чоловіче достоїнство". У листопаді того ж року екс-міністр транспорту Микола Рудьковський отримав кілька разів кулаком в обличчя від свого бізнес-партнера Нестора Шуфрича. П"ять місяців тому Шуфрич розбив губу нардепу-"регіоналу" Сергію Льовочкіну.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич ударив Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі