вівторок, 25 вересня 2007 17:50

Шкіля задовольнить будь-який результат виборів

Автор: фото: PHL
  Андрій Шкіль думає, що якщо депутати від Партії регіонів не захочуть приймати присягу після виборів, то Віктор Ющенко введе пряме президентське правління
Андрій Шкіль думає, що якщо депутати від Партії регіонів не захочуть приймати присягу після виборів, то Віктор Ющенко введе пряме президентське правління

До голосування залишилося чотири дні. Про результати виборчої агітації свого блоку "ГПУ" розповів "бютівець" Андрій Шкіль, 43 роки. Він вважає, що їхня виборча кампанія вдалася:

— Звісно, є зауваження, дрібні поправки. Але здебільшого я задоволений якістю реклами та іншої продукції. Можна сказати, що ми реально здійснили прорив у рекламній кампанії за такий короткий термін.

Що робитиме БЮТ, якщо результати голосування не будуть вас задовольняти?

— На наступних виборах виступимо краще й потужніше. Нас зараз задовольнить будь-який результат виборів. Якщо будуть фальшування, то ми про це повідомимо. У кожній дільничній комісії у нас є члени, яких не купити й не залякати.

Чому БЮТ ставить намети на Софійській площі у Києві?

— Це елементи виборчої кампанії. На відміну від Партії регіонів, ми не заявляли і не будемо заявляти: якщо нас не задовольнить результат виборів, ми вийдемо на Майдан. У Партії регіонів на папері дуже багато членів, то відправте їх до виборчих дільниць і запобіжіть фальсифікації! Які проблеми?

Що буде, якщо результат не влаштовуватиме Партію регіонів та їхні депутати не приймуть присяги?

— Буде пряме президентське правління. Я не знаю, чи всі, хто не прийме присяги, встигнуть покинути межі України... Принаймні ті, хто ховаються за депутатським мандатом, — усміхається Шкіль.

Якщо буде коаліція демократичних сил, БЮТ підтримає Віктора Ющенка на наступних президентських виборах?

— Є заява лідера, що після створення коаліції та уряду, буде обговорення єдиної кандидатури на президентських виборах.

Це буде Ющенко чи Тимошенко?

— Вважаю, що передчасно обговорювати питання єдиного кандидата на президентські вибори. Треба дожити хоча б до початку 2009-го, бо вибори будуть наприкінці року. Запорукою успішності переговорів буде успішність роботи української демократичної коаліції, що буде сформована на цих виборах.

Нинішні вибори називають генеральною репетицією перед президентськими.

— Формування парламенту є значно важливішим питанням. Решта — похідні. Президентські вибори — це інша вистава. До неї буде своя генеральна репетиція.

Чи можуть бути якісь несподіванки в результатах виборів?

— Може бути, що в парламенті буде три політичні сили. Без комуністів.

Зараз ви читаєте новину «Шкіля задовольнить будь-який результат виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі