середа, 25 квітня 2007 17:28

Сівкович здивував Чорновола

— Мороз ніколи не буде розмінною монетою ні в чиїх руках, — сказала вчора у Верховній Раді нардеп від Партії регіонів 47-річна Ганна Герман про заяву депутата Сергія Головатого.

Напередодні він повідомив, що президент Віктор Ющенко та прем"єр-міністр Віктор Янукович можуть домовитися про заміну спікера парламенту Олександра Мороза на лідера коаліції Раїсу Богатирьову.

— Головатий і сам не знав, що хотів сказати,— усміхаючись, зауважує "регіонал" Василь Кисельов, 58 років.

Знизує плечима і говорить:

— Хтось просто погано почув, що сказав Головатий. До того ж він не назвав жодного прізвища, — наголошує, поправляючи піджак.

Ставить біля ніг портфель, продовжує. За його словами, коаліція не планує нікого змінювати на посаді.

— А про цей інцидент просто забудьте, — бере портфель і йде.

Тим часом із зали виходять депутати від владної коаліції. Засідання триває менш ніж 2 години. У залі присутні близько 60 народних обранців.

Після завершення дехто з депутатів залишається поспілкуватися з журналістами. "Регіонал" Володимир Сівкович каже, що не знає про домовленості Ющенка та Януковича. Проте розповідає, що команда президента веде переговори з окремими політиками з коаліції про заміну голови секретаріату Віктора Балоги та першого віце-прем"єра Миколи Азарова.

Збоку стоїть Тарас Чорновіл, 41 рік. Він слухає Сівковича і здивовано зводить брови. За кілька секунд вимовляє:

— Мене дивує така заява Сівковича.

Зараз ви читаєте новину «Сівкович здивував Чорновола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі