вівторок, 10 червня 2008 18:10

Симоненко розповів про союз Ющенка з "регіоналами"

Лідер Компартії Петро Симоненко, 55 років, каже, що президент Віктор Ющенко хоче союзу з представниками великого бізнесу Партії регіонів. Стверджує, що "регіонали" мають намір підтримати його кандидатуру на наступних президентських виборах.

Прес-конференція Симоненка відбувається у центральному комітеті КПУ на столичному Подолі. Біля будівлі стоять два автомобілі "тойота" вартістю $40 тис. та $100 тис.

— Зовсім не олігархічна партія, — жартують між собою журналісти.

На вході перевіряють документи. Проводять в обладнане під прес-центр підвальне приміщення.

— Переговори постійно ведуться Партією регіонів і Секретаріатом президента в особі його голови Балоги, частини "Нашої України". Їм не вистачить сил у парламенті на створення нової коаліції. Тому будуть залучені представники потужного бізнесу із Блоку Литвина, — каже Симоненко.

Переконує, що Партія регіонів перейшла на ідеологію "Нашої України". Здала позиції в питаннях російської мови, стосунків із Росією та НАТО.

Лідер комуністів переходить на російську. Каже, що всі купують і продають депутатів. Тому його фракція підтримає закон про імперативний мандат. Тоді депутата зможуть позбавити мандата, якщо він не виконуватиме волі більшості фракції.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко розповів про союз Ющенка з "регіоналами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі