середа, 21 березня 2007 17:50

Шевченко каже про повернення цензури

— Ми є свідками повернення цензури на державний канал, — заявив учора на прес-конференції голова парламентського комітету з питань свободи слова, бютівець Андрій Шевченко, 30 років. Так він прокоментував закриття програми "Толока" на Першому національному. Це сталося відразу після того, як на передачі побували Юлія Тимошенко та "нашоукраїнець" В"ячеслав Кириленко.

— Мені соромно й прикро, — каже ведучий програми 56-річний Віктор Павлюк. — Протягом року, коли виходила програма, не було зауважень. А коли виступили в прямому ефірі лідери опозиції, "Толоку" зняли з ефіру.

За словами журналіста, президент Національної телекомпанії Віталій Докаленко заздалегідь знав про її учасників.

— Що йому не сподобалося, не знаю. Думаю, на нього хтось натиснув, — гадає Павлюк. — Це якась цензура. Навіть за часів Кучми такого не було.

У прес-службі Першого національного кажуть, що "Толоку" призупинили через якість проекту. Мовляв, передача мала низький рейтинг, ведучий говорив неграмотно, дані інтерактивного голосування були недостовірними.

Соціально-політичне ток-шоу "Толока" виходило на Першому національному рік.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко каже про повернення цензури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі