понеділок, 03 вересня 2007 17:07

Шестирічний син Порошенка пішов із ним до університету

Автор: фото: Сергій СТАРОСТЕНКО
  Петро Порошенко вітається з Катериною Ющенко у День знань в Університеті банківської справи
Петро Порошенко вітається з Катериною Ющенко у День знань в Університеті банківської справи

Минулої п"ятниці голова ради Нацбанку 41-річний Петро Порошенко прийшов на День знань до Університету банківської справи НБУ. Із ним був 6-річний син Михайло, який наступного дня став першокласником елітної гімназії "Консул".

— Михайло дізнався, що я йду на День знань в Університет банківської справи, й забажав теж піти, — розповів Порошенко. — Він уже визначився зі своїм майбутнім. Сказав, що знає, де хоче навчатись і ким стати.

До університету завітали також Катерина Ющенко, голова Нацбанку Володимир Стельмах та міністр закордонних справ Арсеній Яценюк. Дружина президента від імені очолюваного нею благодійного фонду "Україна 3000" передала до університетської бібліотеки книгу "Україна — козацька держава".

Університет банківської справи НБУ заснували торік. Ліцензію на викладання заклад отримав лише на початку березня 2007-го. Він об"єднує три інститути — Львівський, Харківський і Черкаський.

Зараз ви читаєте новину «Шестирічний син Порошенка пішов із ним до університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі