пʼятниця, 21 вересня 2007 18:26

Семенюк невчасно звернулася на обстеження

Через проблеми з підшлунковою залозою голова Фонду державного майна Валентина Семенюк, 50 років, потрапила до лікарні "Феофанія". Про це повідомила прес-секретар ФДМУ Ніна Яворська.

— У неї кілька років тому була операція з видалення жовчного міхура. Тому їй постійно треба слідкувати за дотриманням режиму, а не спати по три години на добу, як вона це робить, — розповідає Яворська. — Це було загострення. Вона не виконала рекомендації лікарів, не вчасно звернулася на чергове обстеження.

Яворська каже, що через проблеми з підшлунковою залозою Семенюк і раніше потрапляла до лікарні. "ГПУ" зателефонувала Валентині Петрівні.

— У мене все нормально. Я завжди бадьоро виглядаю, — говорить вона слабким голосом. — І це витримаю. Кожна людина може захворіти.

Вона запевняє, що почувається нормально. На запитання, чому так різко погіршився стан здоров"я, каже, що прийматиме ліки і за кілька днів уже буде на ногах.

Через різке погіршення здоров"я голови Фонду держмайна скасували підписання договору про створення спільного підприємства на базі Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд. Окрім Фонду учасником спільного підприємства мало стати товариство з обмеженою відповідальністю "Українська рудно-металургійна компанія". Його засновниками є компанії російських олігархів "Смарт-груп" Вадима Новінського та "Металоінвест" Алішера Усманова. Підпис від ФДМУ мала поставити саме Валентина Семенюк.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк невчасно звернулася на обстеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі