неділя, 04 березня 2007 15:49

Розповісти про Бакуліна Бойко попросив Олійника

У Львові міністр палива та енергетики Юрій Бойко, 49 років, запізнився на брифінг на 20 хвилин. Затягнулася нарада з керівниками підприємств паливно-енергетичного комплексу.

— Не беспокойся, все будет хорошо, — заспокоювала речниця міністра Олена Громницька, 31 рік, працівницю прес-служби, яка з кріслом у руках силувалася протиснутися до столу.

На брифінгу журналісти запитують про ініціативу "Газпрому" перейти на прямі поставки газу в Україну.

— Як тільки у нас буде можливість отримати газ дешевше, ніж отримуємо зараз, ми з радістю приймемо будь-яку ініціативу, — відповідає Юрій Бойко. — Будь-яка більш вигідна пропозиція буде безперечно прийнята. Але на сьогоднішній день її немає.

Далі міністр розповідає, що в уряді досі не вирішили з кандидатурою на посаду керівника "Укргазвидобування". Попередній, Євген Бакулін, був призначений керівником "Нафтогазу України". Розповісти про нього міністр пропонує голові Львівської облдержадміністрації, адже 49-річний Петро Олійник працював із Бакуліним у паливно-енергетичному комітеті Верховної Ради.

— Це ефективний менеджер, з поставленими завданнями справиться, — запевняє губернатор. — Він ефективний чоловік.

— Останнє питання — і ми пішли, — каже Бойко.

Запитують про газотранспортний консорціум.

— Майбутнє газотранспортного консорціуму повністю залежить від доброї волі Німеччини і Росії, — відповідає міністр. — Ми зробили все можливе, щоби цей проект існував, вплоть до відведення землі під будівництво газопроводу "Богородчани–Ужгород", заключення контрактів від 5 до 19 мільярдів кубів газу через Торжок.

Зараз ви читаєте новину «Розповісти про Бакуліна Бойко попросив Олійника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі