понеділок, 09 квітня 2007 19:07

Рішення президента оскаржували у Феодосії

У п"ятницю Феодосійський міський суд призупинив указ президента про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових парламентських виборів. Але вже в суботу за зверненням народного депутата від БЮТу Володимира Пилипенка голова Феодосійського міського суду Ігор Гаврилюк скасував це рішення. Водночас БЮТ збирається ініціювати притягнення до кримінальної відповідальності судді Олександра Коваленка, який ухвалив п"ятничне рішення. БЮТівці вважають, що він не мав права розглядати той позов. Його було подано від якогось громадянина Георгія Давидова.

Раніше, минулого четверга, подібний позов Кабміну проти президента Ющенка мав розглянути Печерський райсуд Києва. Однак судове засідання не відбулося. До цього Печерський суд призупинив дві постанови Верховної Ради. Напередодні та скасувала постанови парламенту від 8 грудня 2004 року про дострокове припинення повноважень членів попереднього складу Центральної виборчої комісії та призначення нинішнього складу ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «Рішення президента оскаржували у Феодосії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі