понеділок, 29 вересня 2008 19:47

"Регіони" розставили столицею агітаційні намети

У неділю Партія регіонів розставила по Києву свої агітаційні намети. Агітатори пропонують заповнити анкету. У ній є три запитання: чи підтримують союз із БЮТом, чи хочуть проведення дострокових парламентських виборів, чи схвалюють проведення одночасно президентських і парламентських виборів. Також просять залишити побажання для Партії регіонів.

Водночас учора народний депутат-"регіоналка" 49-річна Ганна Герман заявила, що найімовірніше коаліцію до кінця тижня не створять. Тому президент матиме право розпустити парламент.

— Ідея про одночасні вибори президента і парламенту симпатична, і вона була б підтримана суспільством, — переконує "регіоналка". — Про це треба говорити на цьому пленарному тижні.

— Це агітація, а не соцопитування, бо вони так не робляться, — каже директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, 53 роки. — Партія регіонів поки що не виключає жодного з варіантів. І про всяк випадок готується до можливого указу президента про розпуск парламенту 3 жовтня.

Політолог припускає, що за допомогою таких "досліджень" Партія регіонів пояснюватиме, чому пішла на дострокові вибори. Мовляв, так хотіли люди.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" розставили столицею агітаційні намети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі