Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 17:54

"Регіони" погрожують масовими акціями протесту

Учора зранку президію Верховної Ради ніхто не блокував. На погоджувальну раду керівники фракцій збираються о 10.00. Тим часом рядові нардепи ходять кулуарами. Обговорюють, чи приїде прем"єр-міністр Юлія Тимошенко відзвітувати про газові проблеми.

Володимира Литвина щільно обступають журналісти. Він пропонує винести на голосування постанови по НАТО від усіх фракцій. Мовляв, яку приймуть, така й буде.

Поруч проходить лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 57 років. Натовп журналістів та операторів кидається до нього. Литвина ледь не збивають із ніг.

— Якщо сьогодні у Верховній Раді не буде прийнята постанова по НАТО, то ми готуємо звернення до українського народу і починаємо масові акції протесту, — говорить, усміхаючись, Янукович.

"Бютівець" Микола Томенко каже, що БЮТ може влаштувати для пікетувальників екскурсії Києвом.

З трибуни Верховної Ради спікер 33-річний Арсеній Яценюк повідомляє, що не всі фракції погодилися з текстом угоди щодо розблокування парламенту.

— Що стосується протоколу порозуміння і пріоритетних питань, то вони узгоджені. Але єдиного рішення немає, — говорить голова Верховної Ради.

О 14.00 депутати розходяться. Обіцяють повернутися за дві години і провести засідання парламенту. Однак на момент здачі номеру газети в друк воно не розпочалося.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" погрожують масовими акціями протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути