вівторок, 11 грудня 2007 17:17

"Регіони" не прийшли на зустріч із Тимошенко

У понеділок 47-річна лідерка БЮТу та кандидат на посаду прем"єра Юлія Тимошенко проводила консультації з представниками фракцій Верховної Ради. Розмовляла і з президентом Віктором Ющенком.

Не вдалося лідерці БЮТу зустрітися лише з фракцією Партії регіонів.

Близько 16.00 до Верховної Ради приїжджає на погоджувальну раду "регіоналка" Раїса Богатирьова. Через кілька хвилин — Юлія Тимошенко. Виходить із машини в короткій чорній сукні. Під нею сірий гольф. Усміхається журналістам і швидко заходить до приміщення.

За півгодини вибігає із "нашоукраїнцем" Давидом Жванією.

— Дівчата, дівчата, не можу зараз говорити, бо поспішаю на зустріч із Партією регіонів у кінотеатр "Зоряний"! — вигукує на ходу. Охоронець відкриває їй задні дверцята авто. Тимошенко сідає зі Жванією, щось говорить йому на вухо. Обоє сміються. Охоронець закриває на вікні біля них шторку.

Юлія Тимошенко повертається через 15 хв. Виходить із машини без усмішки. Каже тихо:

— На жаль, Партія регіонів не з"явилася на зустріч. Там було лише кілька людей.  Вони сказали, що фракцію на сімнадцяту годину не збирають. Напевно, "Регіони" вирішили такі консультації не проводити. Вони займають неконструктивну позицію.

Нагадує, що Віктор Янукович перед затвердженням на посаді прем"єр-міністра зустрічався з фракцією БЮТу. Тимошенко запитують про майбутнє голосування.

— Я відчуваю, що 227 голосів буде за уряд та прем"єр-міністра. Думаю, більше не буде.

Іде всередину парламенту на засідання погоджувальної ради. Туди ж поспішає виконувач обов"язків міністра Кабінету Міністрів Анатолій Толстоухов.

— Мабуть, наша партія ще буде з Тимошенко зустрічатися, але пізніше. Не знаю точно, коли, бо я займаюся тут іншими справами, — каже Толстоухов.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не прийшли на зустріч із Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі