вівторок, 21 грудня 2010 08:30

"Регіонали", які били "бютівців"*

Дмитро Саламатін, 45 років

Сумісник. Крім роботи в парламенті обіймає посаду голови "Укрспецекспорту" — державної організації, що торгує зброєю. За 2,5 року депутатської роботи Саламатін жодного разу не виступав у парламенті. Один із найактивніших учасників усіх бійок у парламенті. Під час ратифікації харківських угод розбив носа "нунсівцю" Володимирові Карпуку. Кажуть, Саламатін — людина віце-прем'єра Бориса Колеснікова, зять колишнього першого російського віце-прем'єра Олега Сосковця.

Петро Цюрко, 44 роки

Став депутатом у квітні 2010 року. До цього працював головою ради акціонерів товариства "Уманський завод сільськогосподарського машинобудування". За освітою — технолог із переробки та зберігання плодів та овочів. Заявив, що Волинцеві він не вибивав щелепу, а стільцем по голові ударив не спеціально — просто вирвав стілець із рук депутата, який хотів його вдарити, і викинув.

— А що стосується Кравчука, то він мене ображав, тому довелося дати йому трошки здачі.

Олег Царьов, 40 років

Був депутатом Дніпропетровської облради. У жовтні цього року виступив з ініціативою закрити львівський ресторан "Криївка", що має інтер'єр схрону УПА.

Про побиття "бютівців" каже: "Політики повинні створювати шоу. Санітари, швидка допомога — це все достатньо ефектно виглядає. Думаю, з точки зору шоу "бютівці" роблять усе правильно".

Олександр Волков, 46 років

Пройшов до Верховної Ради під №42. Екс-президент баскетбольного клубу "Київ". Частий учасник парламентських бійок. Кажуть, що він у групі Фірташа–Льовочкіна.

* Наведені прізвища лише тих нардепів, чию участь у бійці можна підтвердити відеозаписом

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали", які били "бютівців"*». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі