неділя, 13 травня 2007 17:41

"Регіонали" хочуть вибори 28 жовтня

Зранку в п"ятницю у Кабінеті Міністрів засідала робоча група з підготовки документів для проведення дострокових парламентських виборів.

Одними з перших прибувають координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова, 54 роки, та "регіонал" Борис Колесніков, 44 роки.

Кажуть, підготували "дорожню карту", що передбачає проведення виборів 28 жовтня.

— Сюда входят изменения в закон о статусе депутата, о выборах народных депутатов, о Центральной избирательной комисии, создании реестра избирателей, изменения в регламент и некоторые изменения в Конституции, — зазначає Богатирьова. — Наша "дорожная карта" предполагает и сроки, когда это можна провести в соответствии с регламентом Верховного Совета.

Колесніков додає:

— Все пункты "дорожной карты" состоят из того предварительного протокола, который был согласован на нашей первой встрече, и ни в коем случае не добавляя никакое новое.

Навколо будинку уряду наводять порядки: працівники миють стіни та підрізають дерева.

Приїздить голова партії "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко, 38 років. Каже, що в "дорожній карті" "регіоналів" нічого нового немає.

— Ми готові зробити кроки назустріч і переглянути дату виборів, яка буде прийнятна для наших політичних опонентів. Однак це не можуть бути такі дати, які виводять нас на початок наступного року, — зауважує лідер "нашоукраїнців". На нього летить тирса від дерева, яке спилюють. — Думаю, компроміс можливий. Але — розумний.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" хочуть вибори 28 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі