неділя, 15 квітня 2007 16:59

Прихильникам Януковича заборонили говорити

Прихильникам Януковича заборонили говорити

— Нам был приказ сверху, со штаба, что мы не должны никому ничего говорить, — каже юнак, який сидить біля намету Партії регіонів на майдані Незалежності.

Він у біло-синьому фартуху із символікою "Регіонів". До нього швидко підходить чоловік, штовхає у плече й різко говорить:

— Молчи!

Учора на головному майдані столиці було майже порожньо. Мітингувальників владної коаліції немає. Сцену для виступів прикрили поліетиленом. По обидва боки Хрещатика — біля двадцяти наметів із прапорами Партії регіонів, Комуністичної та Соціалістичної партій. Але в них нікого немає.

— Я здесь с 3 апреля, — каже киянин Валентин Турчак, 29 років.

Розповідає, що є членом Комуністичної партії, тому чергує щодня біля її намету. Весь цей час слухає виступи промовців зі сцени.

— Мне нравится, что туда выходят простые люди, которые приезжают с регионов, — каже, засунувши руки в кишені. — Они рассказывают о наболевшем.

У наметовому містечку прихильників коаліції кілька чоловіків мляво ходять туди-сюди. Дехто з перехожих фотографується біля наметів.

У цей час на Європейській площі, де стоїть сцена "Нашої України", прихильників опозиції теж немає. Там стоять два охоронці. Кажуть, що сьогодні, в неділю, мітингу не буде.

Зараз ви читаєте новину «Прихильникам Януковича заборонили говорити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі