понеділок, 07 квітня 2008 18:12

Президент обіцяє щосуботи прибирати сміття

Вихідними президент 54-річний Віктор Ющенко та його дружина Катерина, 46 років, працювали. Глава держави другу суботу поспіль прибирав територію для музею "Мистецький арсенал".

Перша леді в неділю відкривала п"яту Асамблею всесвітнього руху за демократію.

Президент був у тому ж одязі, що й минулого тижня — чорні джинси, сорочка й кросівки. Лопатою розчищав вали, прибирав сміття та носив цеглу. З ним син Тарас, 4 роки.

— Щосуботи тут буду зі своїми дітьми і всіх запрошую, — говорить Віктор Ющенко. — Хочу продемонструвати, що основна частина робіт здійснюється за рахунок пожертвувань. І чому б не пожертвувати своїм часом — одним вихідним днем?

Попрацювавши, глава держави скуштував звареної у казанку каші. Нею також частували військових та студентів, які прибирали територію.

На відкритті Катерина Ющенко Асамблеї була в чорному брючному костюмі. У неї нова зачіска — під "каре". Раніше волосся жінки було по плечі.

Президент у тому ж одязі, що й минулого тижня

— Сьогодні Україна — прекрасна, непроста, бурхлива, натхненна країна. Це демократія. Вона змінюється щодня, в усіх сферах. Деякі люди відчувають ці зміни зараз, дехто відчує їх пізніше, — каже дружина президента.

Зараз ви читаєте новину «Президент обіцяє щосуботи прибирати сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі