четвер, 17 квітня 2008 18:41

Прем"єрка подарувала Пинзенику троянди

Перед учорашнім засіданням Кабінету Міністрів працівники урядового апарату принесли букет червоних троянд і заховали його в сусідній із залою засідань кімнаті.

Прем"єр-міністр 47-річна Юлія Тимошенко запізнилася на 5 хв. Вона у білій сукні з корсетом. Стає біля свого місця. Поруч сідає перший віце-прем"єр Олександр Турчинов — хоча два дні тому він написав заяву про відпустку через участь у виборах київського міського голови.

— Попри всі політичні негаразди економіка в країні зростає, — каже Тимошенко. — Сьогодні ми вже можемо назвати конкретні цифри.

Зачитує, що внутрішній валовий продукт за січень—березень зріс на 6%. Обіцяє, що її уряд щороку збільшуватиме на чверть середню зарплату.

— На засіданні ми розглянемо новий законопроект про державні закупівлі, — продовжує прем"єрка.

Говорить, що також на засіданні обговорюватимуть питання відновлення застарілого житла. Зокрема так званих хрущовок.

— Хочу привітати з днем народження Віктора Пинзеника, — Тимошенко бере букет троянд, який їй виносять із сусідньої кімнати. — День народження міністра фінансів — це свято уряду.

15 квітня Пинзенику виповнилося 54 роки. Тимошенко вручає імениннику квіти. Той передає їх керівникові апарату прем"єра Михайлу Лівінському. Троянди знову виносять у сусідню кімнату.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єрка подарувала Пинзенику троянди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі