пʼятниця, 21 березня 2008 18:45

Прем"єр наполягає на звільненні Валентини Семенюк

Минулого четверга прем"єр-міністр 47-річна Юлія Тимошенко скликала термінову прес-конференцію. Її тему не анонсували.

— Мабуть, у відставку подаватиме, — жартують між собою журналісти.

Тимошенко запізнюється на півгодини. Швидко забігає у прес-центр. Каже, що її фракція і далі злагоджено голосуватиме у парламенті разом із "Нашою Україною". Обіцяє, що "бютівці" підтримають подані президентом першочергові закони. Також скасують пільги для депутатів.

— Ми повинні провести всі кадрові призначення, — каже Тимошенко. — У Фонді держмайна зараз ідуть масштабні зловживання, тому ми наполягаємо на затвердженні його нового голови (нині ФДМУ очолює соціалістка Валентина Семенюк-Самсоненко. — "ГПУ"). Антимонопольний комітет теж має отримати нового керівника.

Прем"єрку просять прокоментувати висловлювання Віктора Януковича про 100 днів діяльності її уряду.

— А що, критикував? — усміхається. — Дуже прикро, що він і рахувати не вміє, бо сто днів іще не пройшло після призначення. Сьогодні Янукович відмічав 90 днів по своєму власному уряду.

Глава уряду розповідає, що наступного четверга Кабмін проведе день відкритих дверей. Відзвітує за 100 днів своєї діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр наполягає на звільненні Валентини Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі