неділя, 29 квітня 2007 16:03

"Пора" залишила секретаріат і йде на вибори

У п"ятницю біля Секретаріату президента активісти "Пори" розбирали свої жовті намети, складали на купу ковдри та підстилки. Один на одного — пластмасові стільчики.

— Ми знімаємо блок-пости біля секретаріату та Центральної виборчої комісії, — каже член політради громадської партії "Пора" 36-річний Сергій Таран.

"Пористи" одягають жовті футболки з портретом Че Гевари. Беруть жовті прапори "Пори". Сергій Таран — у чорному костюмі, синій сорочці та бордовій краватці. Дякує однопартійцям, що не зважаючи на холод і незручності, змогли так довго вистояти.

— "Пора" збирається проводити якісну виборчу кампанію, — звертається до присутніх Сергій Таран.— Час припиняти вуличні баталії.

Каже, що для них буде честю змагатися з тими партіями, "які теж можуть запропонувати якісні програми". На запитання, хто ввійде до першої п"ятірки, Таран не відповідає.

— Зараз ведуться політичні консультації з усіма політичними силами, — ухиляється від відповіді він. — Насамперед — з "Нашою Україною".

Зараз ви читаєте новину «"Пора" залишила секретаріат і йде на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі