понеділок, 05 березня 2007 18:17

"Пора" більше не підтримує Луценка

Місяць тому політрада Громадянської партії "Пора" вирішила приєднатися до руху "Народна самооборона" колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Минулої неділі Центральна рада партії це рішення скасувала й відправила у відставку всю політраду. "Пористи" засідали близько дев"яти годин.

— Я не знаю, що казати людям. Ми ще окрема партія, чи вже придаток до Луценка? — критикує рішення про підтримку Луценка член Центральної ради "Пори" Євген Дикий, 33 роки.

Політраду обрали близько чотирьох місяців тому. Її очолював Євген Золотарьов, 34 роки.

Багатьох членів Центральної ради — близько ста — обурює не саме рішення підтримати "Народну самооборону", а спосіб його ухвалення.

— Про те, що ми підтримуємо Луценка, я дізнався з телебачення. А потім Женя приїжджає і починає доводити, що це на користь. Хіба так робиться? — запитує голова Закарпатського осередку "Пори" Юрій Чижмарь, 32 роки.

Виступає Золотарьов. Закликає однопартійців почати підготовку до дострокових виборів у парламент.

На парламентських виборах 2006 року "Пора" йшла у блоці з партією "Реформи і Порядок". До Верховної Ради блок не потрапив. Після поразки голова партії Владислав Каськів, 33 роки, подав у відставку. Тепер же за його ініціативи Центральна рада достроково припиняє роботу політичної ради та її голови Золотарьова.

— Так сталося не тому, що треба комусь попуститися, — каже Каськів, дивлячись на Золотарьова. — Бути гарною людиною — це не професія.

Склад політради розширюють до 15 осіб. Досі їх було лише дев"ять. Золотарьов до нової політради відмовляється входити. До неї обирають представників від шести областей. Очолює її знову Каськів.

— Вітаю вас, ця партія стала комерційною структурою, — каже після голосування Євген Золотарьов.

Зараз ви читаєте новину «"Пора" більше не підтримує Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі