середа, 16 березня 2011 10:09

Помічник нардепа побив даїшника

У Луганську даїшник зупинив "мерседес" нардепа-"регіонала" 61-річного Володимира Ландіка. Нібито за перевищення швидкості. Інспектор Олександр Косяков почав вимагати гроші, стверджує депутат.

— Я відкрив вікно і сказав, що я народний депутат і ми не будемо платити, — переказує свою версію події "регіонал". — Він (даїшник. — "ГПУ") сказав: "Нікуди ви не поїдете". Я говорю: "Штрафуйте, і ми поїдемо". Він знову сказав, що ми нікуди не поїдемо, і протримав нас 20 хвилин.

Порушення правил дорожнього руху машиною Ландіка зафіксоване на відео. З рештою має розібратися прокуратура, каже начальник обласного управління міліції Євген Польськой. Більше розповіла анонімна особа в міліції:

— Інспектор зажадав пред'явити документи, на що почув від водія: "Що ми вам винні?", — пише інтернет-сайт "Сегодня". — Він знову почав вимагати документи. Після цього відкривається ще одне вікно, й інспектор чує на свою адресу добірний мат. За мить інспектор побачив на задньому сидінні Володимира Ландіка, який звернувся до хлопця, що сидів попереду, зі словами: "Пойди въ...би его". Той вийшов і побив інспектора, потім "мерседес" поїхав. Інспектор отримав струс мозку й забиття грудної клітки. Він потрапив до відділення неврології міськлікарні №2.

Ландік заперечує побиття інспектора:

— Ті травми, які він отримав, напевно, завдав сам собі. Розперезалися начальники ДАІ, які змушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів.

Ландік 22 роки працював у системі виконання покарань. Потім пішов у бізнес. Володіє телекомпанією, сайтом, газетою. Старший брат нардепа Валентин Ландік — власник підприємства "Норд", теж депутат-"регіонал".

Зараз ви читаєте новину «Помічник нардепа побив даїшника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі