понеділок, 18 червня 2007 18:33

Після сварки з "регіоналом" поранено "бютівця"

Минулої п"ятниці з"ясовували стосунки секретар Добропільської міськради Донецької області Віктор Древаль, 54 роки, та депутат Білозерської міськради Валерій Сааров, 52 роки. Древаль — представник Партії регіонів, а Сааров — "бютівець". Для останнього "спілкування" закінчилося вогнепальним пораненням.

Вони звинувачують один одного в бажанні заволодіти земельними ділянками.

— Мы с Древалем дружили с 1994-го по 2004 год, — розповідає Сааров "ГПУ". — А потом у нас разошлись политические взгляды. Он забирает землю под свой развлекательный комплекс, хочет сносить магазины.

Каже, що в п"ятницю Древаль запропонував йому після засідання  Добропільської міськради поговорити "по-чоловічому" біля свого ресторану "Старый город".

— Мы вместе подъехали туда, — продовжує Сааров.— Он меня пригласил к себе в машину.

Древаль був за кермом. "Бютівець" сів поруч.

— Когда я начал ему рассказывать, кто он и сколько украл, Древаль схватил ружье и выстрелил, — говорить Сааров.

Запевняє, що зброя лежала на килимку під заднім сидінням авто. Куля потрапила в праву руку "бютівця". За його словами, він одразу випав із машини. Свідків не було. Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактом збройного інциденту.

Учора — за три дні після інциденту — прес-служба Партії регіонів розповсюдила інформацію про те, що Сааров був чотири рази засуджений. Востаннє — 1988 року за ненавмисне вбивство працівника міліції.

— Это ложь, — заперечує Сааров. — Под случайный выстрел попал мой товарищ детства и умер. Я отсидел четыре года. У меня погашенные судимости при советской власти.

Згадує, що інші рази за ґрати потрапляв через п"янки та бійки, коли працював у шахті.

Із Віктором Древалем "ГПУ" поспілкуватися не вдалося. У Донецькому відділенні Партії регіонів відмовилися давати його телефон. Натомість опублікували його версію подій.

Згідно з нею, Валерій Сааров хотів допомогти чоловікові своєї сестри, підприємцю Олегові Тарасенку, продовжити оренду на земельну ділянку. Міськрада йому відмовила. Тому він нібито перестрів Древаля  дорогою додому. Виніс зі свого джипа обріз, сів у його авто, направив зброю в живіт і почав вимагати змінити рішення. Древаль, стверджують "регіонали", спробував відвести від себе зброю. Унаслідок чого Сааров і отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Після сварки з "регіоналом" поранено "бютівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі