пʼятниця, 12 лютого 2010 08:32

Під Центрвиборчкомом платять по 10 гривень за годину

За останні кілька днів Партія регіонів звезла до столиці близько 14 тис. людей. Переважно молодих чоловіків із Миколаївщини, Херсонщини, Харківщини, Запоріжжя, Житомирщини, Криму. Вони стоять біля Центрвиборчкому, адмінсудів, Верховної Ради й уряду.

Уранці четверга частина "регіоналів" під ЦВК проводять мітинг. Більшість із присутніх — кияни. Решта — з областей.

— Стоятимемо доки Центрвиборчком не оголосить остаточні результати, а Юля не перестане оскаржувати їх у судах, — каже Лариса Дегтярьова, 47 років, називається власницею фірми.

Серед прихильників Януковича переважно пенсіонери. Є і студенти.

— Нас за ранок уже два рази перераховували, — каже 17-річна Дарина Шепитько з Київського університету туризму й економіки. — Подруга запросила замість практики піти підзаробити. За годину мають дати 10 гривень. Тим, хто стоїть із прапорами, платять 20 гривень. Розраховуються наприкінці зміни або наступного дня.

Учасники мітингу розповідають, що вони стоять позмінно по 6 год. Перша — з 8.00 до 14.00. Друга — з 14.00 до 20.00. На ніч залишаються чоловіки, які приїхали з областей.

— Де ти був зранку з восьмої до одинадцятої? — суворо запитує старша групи Деснянського району 48-річна Катерина Миколаївна у чоловіка, який щойно підійшов. — Розумієш, що є таке поняття, як хронометраж? Отримаєш тепер тільки половину! — каже.

О 12.00 на сцену підіймається нардеп-"регіонал" Геннадій Самофалов, 64 роки:

— Тимошенко не дает денег на лекарство, а 20 миллиардов положила в карман! Правильно, что выбрали Януковича, ведь он доказал на посту премьера, что может работать!

Люди мовчки слухають.

Зараз ви читаєте новину «Під Центрвиборчкомом платять по 10 гривень за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі