неділя, 25 березня 2007 18:26

Онук змусив Януковича подивитися мультфільм

Минулої п"ятниці прем"єр-міністр Віктор Янукович, 56 років, провів прес-конференцію на тему "Рік після виборів: від кризи до зростання економіки".

Велика зала готелю "Київський" заповнена вщерть. У перших рядах сидять представники коаліції та міністри. Зокрема, міністр внутрішніх справ Василь Цушко, новий міністр охорони здоров"я донеччанин Юрій Гайдаєв, міністр із надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич. Вони багато аплодують та сміються з жартів прем"єра. Він говорить про перейменування антикризової коаліції.

— Зранку відбулося зібрання народних депутатів коаліції та коаліційного уряду. На ньому було ухвалено рішення змінити назву коаліції і назвати її "Коаліція національної єдності", — каже Янукович, усміхаючись.

Пояснює це тим, що антикризова програма вже виконана. Додає, що коаліція за рахунок перебіжчиків із БЮТу та "Нашої України" збільшилася до 260 народних депутатів. Створення конституційної більшості називає не самоціллю. Каже, вона необхідна для прийняття стратегічних рішень.

Журналісти запитують Януковича про особисте життя.

— Я звик їсти просту їжу, їм небагато, — з усмішкою розповідає прем"єр. — Звик спати на одному ліжку. Добираюсь до нього не раніше 12-ї ночі. Звик працювати цілодобово з навантаженням, тоді я себе нормально почуваю.

На запитання, який фільм він дивився останнім часом, відповідає:

— Останній фільм я дивився зі своїм онуком — мультфільм, бо я не зміг відчепитися від малого.

Зараз ви читаєте новину «Онук змусив Януковича подивитися мультфільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі