четвер, 14 квітня 2011 01:00

Олександр Місюра місяць голодував під Адміністрацією президента

Після сутички з міліцією "швидка" забрала до лікарні члена правління громадської організації "Коаліція учасників помаранчевої революції" 51-річного Олександра Місюру. Із 14 березня він голодував під Адміністрацією президента. Вимагав відставки міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова та припинення переслідування учасників податкового Майдану.

— Міліція вимагала, щоб я забрався, — розповідає. — Але є певний порядок припинення демонстрацій — потрібне судове рішення. Вони сказали, що на Банковій заборонено знаходитися у зв'язку з проведенням державних заходів (того дня у Києві перебував російський прем'єр Володимир Путін. — "ГПУ"). Мене взяли за руки та потягли. Мені стало погано. Міліціонери викликали "швидку". Лікарі сказали, що в мене виснаження, зневоднення та нервовий стрес. Але я вирішив не залишатися в лікарні. Дома можна відлежатися. Порадили припинити акцію. Я погодився. Ми привернули достатньо уваги й озвучили проблеми, що існують у суспільстві. З'їв бутерброд.

Місюра за час голодування схуд на 40 кг і важить 80 кг.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Місюра місяць голодував під Адміністрацією президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі