четвер, 01 березня 2007 17:49

Огризко просив росіян впустити Порошенка

Виконуючий обов"язки міністра закордонних справ Володимир Огризко, 50 років, готовий зустрітися з усіма парламентськими фракціями. Із деякими він уже бачився. Позавчора президент удруге вніс його кандидатуру на посаду керівника зовнішньополітичного відомства.

— Це є надзвичайно високою оцінкою моєї роботи, — каже дипломат.

Днями він побував у Росії. Огризко очолює міждержавну підкомісію з питань базування в Україні Чорноморського флоту Росії. Підтверджує, що той має залишити Крим після 2017 року.

— Згідно з Конституцією, на території України не можуть розташовуватися військові бази іноземних держав, — зазначає.

Коли Огризка про щось запитують, він повторює запитання вголос та записує: "Так, інвентаризація, гідрографічні об"єкти, візит Януковича до Німеччини. Є!". Потім відповідає.

Розповідає, що у Москві попросив заступника міністра закордонних справ РФ переглянути заборону на в"їзд до Росії народному депутатові Петрові Порошенку. Водночас повторює: заборони в"їзду в Україну деяким російським громадянам обґрунтовані, бо ті робили заяви, які загрожують безпеці України.

Зараз ви читаєте новину «Огризко просив росіян впустити Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі