середа, 28 січня 2009 17:01

Одеситки кажуть на Яценюка "кролик"

У вівторок в Одесі екс-спікер 34-річний Арсеній Яценюк представив свою громадську ініціативу "Фронт змін".

Розповідає, що не визначився, чи брати участь у президентській кампанії й кого підтримувати. Своїм "політичним другом" називає Віталія Кличка, але блоком із ним не піде.

— Я багато подорожував і бачу, що в суспільстві є попит на нову силу. Тому  бачу майбутню партію, що будуватиметься від суспільства знизу, — каже Яценюк.

На зустрічі багато дівчат-студенток. У розмовах між собою вони називають його "сексуальним", "молодим" і "кроликом", бо в екс-спікера трохи виступають передні зуби.

Яценюк говорить, що до своєї команди залучає "сильних, відповідальних людей". На Одещині знайшов таких уже 300. Лідером обласного відділення "Фронту змін" став керівник представництва Міністерства закордонних справ на півдні України Костянтин Ржепішевський.

Сколько это будет стоить? Больше, чем у Тимохи, или меньше?

На презентацію прийшли чимало місцевих політиків і бізнесменів. Багато з них працювали з Яценюком 2005 року в Одеській облдержадміністрації, коли той був першим заступником губернатора-соціаліста Василя Цушка.

— Думаю, что в парламент он таки пройдет — спрос на него будет, — перемовляються між собою 48-річний бізнесмен Аркадій Нахімович і член обкому СПУ Сергій Шмаров. — А сколько это будет стоить? Больше, чем у Тимохи (Тимошенко. — "ГПУ"), или меньше?

— Не, Яценюк человек приличный. Я ж его знаю по работе с Цушко. Конечно же меньше, — відповідає Шмаров.

Наприкінці зустрічі колишній спікер обіцяє приїжджати до Одеси частіше. Запевняє, що залишив тут частину серця.

Зараз ви читаєте новину «Одеситки кажуть на Яценюка "кролик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі