середа, 28 березня 2012 05:45

Об'єдналися у систему колективної безпеки молоді від політичних переслідувань

Автор: фото: Андрій Шматов
 

27 березня Віталій Кічкірук (ліворуч) з громадської організації "Фундація регіональних ініціатив" та Олександр Михайленко з "Молодіжного націоналістичного конгресу" роздають листівки біля київського метро Університет. На них фото президента Віктора Януковича та напис "Широка страна моя родная, много в ней лесов, полей и рек. Я другой такой страны не знаю, президент которой бывший зек". Прокламацію скачали з інтернету, роздрукували 50 примірників.

— Ми хочемо підтримати херсонських студентів Андрія Пушного та Артема Бардачова. Щодо них порушили кримінальну справу за те, що вони клеїли такі самі листівки, — говорить 25-річний Віталій Кічкірук. — Тепер справу закрили, бо люди обурилися. Але можуть відкрити знову, за адміністративне правопорушення. Якщо мовчати, то нас усіх поодинці арештовуватимуть. Не хочу, щоб завтра прийшли по мене, а захищати мене вже не було кому.

Він роздає листівки перехожим, а ще десятеро київських студентів клеять скотчем по чотири аркуші на рекламні дошки. Це організували члени сімох громадських молодіжних організацій. Вони об'єдналися у систему колективної безпеки молоді від політичних переслідувань "МАМА". Такі ж акції провели ще у 18 містах країни.

Зараз ви читаєте новину «Об'єдналися у систему колективної безпеки молоді від політичних переслідувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі