понеділок, 02 червня 2008 17:25

Нестор Шуфрич дві хвилини нападав на свого тренера (ФОТО)

Автор: фото: УНІАН
  Нардеп-”регіонал” Нестор Шуфрич минулої суботи в присутності журналістів провів спаринг зі своїм тренером із боротьби Олександром Мандріком
Нардеп-”регіонал” Нестор Шуфрич минулої суботи в присутності журналістів провів спаринг зі своїм тренером із боротьби Олександром Мандріком

У суботу нардеп-"регіонал" Нестор Шуфрич, 41 рік, та керівник Управління держохорони Валерій Гелетей, 40 років, мали зійтися у двобої. Однак в останній момент голова УДО від бійки відмовився. Тому Шуфрич влаштував спаринг зі своїм тренером із боротьби.

Два тижні тому під час показових виступів працівників УДО Валерій Гелетей обмовився, що готовий позмагатися з "регіоналами" Валерієм Коновалюком чи Нестором Шуфричем (перший — майстер спорту із дзю-до, другий — зі стрільби з лука. — ГПУ). Останній на виклик відгукнувся.

Місцем поєдинку обрали столичну Школу олімпійського резерву. Там майстер спорту з грецької боротьби панкратіон Олександр Мандрік готував "регіонала" до двобою.

— Нестор Іванович тиждень тренувався по два рази на день, — розповідає він.

Поєдинок призначають на 11.00. Шуфрич приїжджає раніше і розминається з Мандріком. Біля входу стоїть авто швидкої допомоги. Його прислав власник клініки "Борис" — товариш Шуфрича.

Гелетей приїжджає за півгодини до призначеного часу. Із ним — кілька охоронців. Іде в кімнату до Шуфрича з Мандріком. За кілька хвилин виходить. На нижній губі у нього свіжа подряпина. Журналісти запитують, що сталося.

— Це я вранці голився, — ніяковіє керівник Держохорони.

На нижній губі у нього свіжа подряпина

Розповідає, що потиснув Шуфричеві руку і привітав із днем народження його батька. Гелетей пояснює, що не битиметься із Шуфричем, бо той не є майстром спорту із бойових видів спорту.

— Він — хоробра людина. Тому я запросив його на дружнє тренування до Управління державної охорони, — додає. — Шуфрич погодився і сказав, якщо буде можливість, то приїде.

Сідає в авто і їде. Журналісти підіймаються на п"ятий поверх. Там — тренувальна зала. Шуфрич саме виходить із туалету і прямує до неї. Витирає спітніле чоло.

— Приїхав Гелетей і в присутності мого тренера сказав, що його неправильно зрозуміла преса, бо він пожартував, — каже нардеп.

"Регіонал" називає себе переможцем, бо прийняв виклик Гелетея — майстра спорту із самбо і дзюдо. Пропонує подивитися, як навчився битися.

— Я буду нападаючою стороною, а мій тренер захищатиметься, — усміхається Шуфрич.

2 хв. копає суперника по ногах і намагається вдарити по голові. Тренер ухиляється і прикривається руками. Зрештою нардеп зачіпає його за ногу. Тренер падає. Після спарингу Шуфрич і Мандрік обіймаються.

Зараз ви читаєте новину «Нестор Шуфрич дві хвилини нападав на свого тренера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі