четвер, 03 квітня 2008 18:36

Наталія Королевська народила сина

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Наталія Королевська під час перерви у засіданні Верховної Ради 18 березня 2008 року. У цей день депутати вирішили провести у Києві дострокові вибори мера і міськради
Наталія Королевська під час перерви у засіданні Верховної Ради 18 березня 2008 року. У цей день депутати вирішили провести у Києві дострокові вибори мера і міськради

У березні народна депутатка від БЮТу 32-річна Наталія Королевська народила сина. Вже за кілька днів після пологів почала ходити на роботу. Не пропускає жодного засідання Верховної Ради.

За новонародженим доглядають її батьки. Ім"я дитині ще не дали. У подружжя Наталії Королевської та Юрія Солода ще є син 7-річний Ростислав. Він теж доглядає за молодшим братиком.

Кілька місяців тому дружина "нашоукраїнця" 38-річного Олександра Третьякова у Франції народила хлопчиків-близнюків. Назвали Єгором і Данилом. У Третьякова ще є маленька донька. У червні вчетверте стане батьком "нашоукраїнець" Давид Жванія.

З українських політиків найбільше дітей має екс-міністр палива й енергетики, нардеп-"регіонал" 49-річний Юрій Бойко — шестеро. Його дружина Віра майстер спорту з гімнастики. Вони разом навчалися в Московському хіміко-технологічному інституті ім. Менделєєва.

Виховують трьох синів — Анатолія, Юрія і Миколу, та трьох доньок — Ярославу, Уляну і Марію. Найстарший закінчив Київський політехнічний інститут. Ярослава ще студентка, Уляна і Юрій — учні. Марія ходить до дитсадочка, а найменшому Миколі — два роки.

— У моєму житті найважливішими є робота і сім"я , — каже Бойко.

У дитинстві майбутній політик грав на скрипці. Нині щотижня ходить на ковзанку і грає з друзями в хокей.

У президента 54-річного Віктора Ющенка п"ятеро дітей. Перша дружина — Світлана — народила йому Віталіну та Андрія. Друга — Катерина — Софійку, Христинку і Тарасика.

Катерина Ющенко любить читати і з дитинства збирає книжки. Колекціонує зразки малярства з образами матері та дитини. Також готує страви за рецептами різних кухонь світу. Влаштовує гостини.

У доньки Ющенка Віталіни теж є діти — Ярина-Домініка й Віктор. Син президента Андрій навчається в Київському інституті міжнародних відносин. Трьох менших дітей Віктор Ющенко з дружиною беруть із собою на різні заходи.

Мостова пожартувала і сказала: "Тому що такі, як ви, одружені"

По четверо дітей мають міністр фінансів 53-річний Віктор Пинзеник і голова наглядової ради Нацбанку 42-річний Петро Порошенко. А також "нашоукраїнці" 50-річний Анатолій Гриценко і 47-річний Микола Мартиненко.

Вікторові Пинзенику перша дружина Уляна народила двох доньок — Ольгу, 27 років і Юлію, 18 років. Родом Віктор і Уляна з села Смологовиця на Закарпатті. Разом прожили 17 років. Старша донька працює в рекламному агентстві, а молодша — студентка Львівського університету.

З другою дружиною Марією Пинзеник познайомився у Львівському університеті. Він був викладачем, а вона — студенткою. 1993-го вони одружилися і цього ж року Марія народила сина Володимира. А 7 березня 2007-го — Віталія.

У колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка є двоє дорослих дітей від першого шлюбу — Олексій та Світлана. Чотирирічна донька Ганна — від шлюбу з журналісткою Юлією Мостовою. Також Гриценко виховує десятирічного сина дружини від першого шлюбу — Гліба Разумкова.

Познайомилися Гриценко й Мостова під час інтерв"ю. Вона попросила свого нині покійного чоловіка Олександра Разумкова познайомити її з експертом для статті. Той порадив Гриценка. Вже після смерті Разумкова Анатолій запитав, чому вона не виходить заміж знову. Мостова пожартувала і сказала: "Тому що такі, як ви, одружені". Гриценко розлучився. 22 березня 2002 року вони побралися.

Петро Порошенко із дружиною Мариною познайомилися на студентській дискотеці у гуртожитку. Марина вивчала медицину, а він — міжнародні відносини. Зустрічатися почали через півроку. А ще через рік одружилися. Їхні батьки познайомилися перед дверима РАЦСу.

У них є 22-річний син Олексій, восьмирічні близнюки Євгенія та Олександра і семирічний син Михайло.

Чотирьох дітей Миколі Мартиненку народили троє жінок. Це три доньки і син. Остання його дружина — Ганна. З нею Мартиненко вже п"ять років. Вона є матір"ю його доньки.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Королевська народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі