вівторок, 02 жовтня 2007 18:01

"Нашоукраїнці" поїхали в східні області

— "Наша Україна — Народна самооборона" занепокоєна затримкою результатів виборів. Це стосується повільного надходження протоколів зі східних областей країни, — заявив під час учорашньої прес-конференції "нашоукраїнець" Микола Оніщук, 49 років.

Він заходить до кімнати з помаранчевою папкою. Перед цим прес-секретар блоку Юлія Єршова дає йому в коридорі аркуш паперу. Оніщук уважно щось читає. Потім каже, що НУ-НС та БЮТ відправили своїх представників у Луганську, Донецьку та Одеську області. Бо саме там найбільше порушень.

— Ми хочемо, щоб попередні позитивні оцінки, що дали міжнародні спостерігачі виборам в Україні, не були змінені в негативну сторону, — зазначає Оніщук.

Говорить, що до кінця дня будуть відомі попередні результати голосування.

— Після наших перевірок встановлено, що в більшості випадків затримка результатів спричинена технологічними проблемами, що сталися в окружних виборчих комісіях, — пояснює "нашоукраїнець". — Але ми не виключаємо, що в багатьох випадках ця ситуація може бути використана з метою впливу на остаточні результати. Це стосується партій, що перебувають на критичній межі.

За його словами, якщо блок зафіксує підміну протоколів, то звернеться до суду.

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнці" поїхали в східні області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі