четвер, 22 листопада 2007 17:50

"Народна самооборона" підтримує Кириленка

Депутати з фракції блоку "Наша Україна-Народна самооборона" учора в обід зустрілися з президентом Віктором Ющенком. Обговорювали кандидатури на голову Верховної Ради.

Але перед цим зранку Юрій Луценко зібрав депутатів з квоти "Народної самооборони" і провів із ними нараду. Вирішили підтримувати на посаду голови парламенту В"ячеслава Кириленка і не погоджуватися замінити його на секретаря Ради нацбезпеки й оборони Івана Плюща.

Перед візитом до президента "Народна самооборона" поширила заяву: "Зміна кандидатів на посаду спікера може відбутися лише на депутата блоку, який офіційно входить в коаліцію демократичних сил та публічно підтримує НУ-НС і БЮТ як основу для створення більшості у Верховній Раді".

Раніше Плющ оголосив, що хотів би бачити коаліцію в складі БЮТ, Партії регіонів і НУ-НС. Також він є одним із тих "нашоукраїнців", які ще не підписали проект угоди про створення коаліції БЮТ і НУ-НС.

На час здачі газети в друк засідання в президента тривало.

Зараз ви читаєте новину «"Народна самооборона" підтримує Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі