вівторок, 20 листопада 2007 17:04

Нардепам видали портфелі зі шкірозамінника

Учора новообрані депутати отримали від Верховної Ради чорні портфелі. Усередині література: Конституція, довідник телефонів апарату Ради, список новообраних депутатів та копії передвиборних програм політичних сил.

— Ще поклали кулькову ручку з написом "Верховна Рада", а також два блокноти і настільний щоденник, — розповідає 42-річний "регіонал" Тарас Чорновіл. — Але я ними не користуюся. Іноді хтось із помічників може взяти. Часто вони в мене просто залежуються.

Пригадує, що в перших двох скликаннях нардепам усе видавали в папках і  кульочках. А вже з минулого почали практикувати портфелі. Чорновіл скаржиться, що вони дешеві, зі шкірозамінника й неакуратно пошиті. За його словами, такі коштують"кільканадцять гривень". Утім, у магазині "Взуттєва шафа" на столичній вул. Нижній Вал такі продають по 224 грн.

— У минулому скликанні трохи походив із тим портфельчиком. Але він замалий. Пізніше довелося замінити його на інший, бо я почав брати із собою комп"ютер, — продовжує Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Нардепам видали портфелі зі шкірозамінника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі