вівторок, 20 серпня 2019 06:50

НАБУ відкрило справу проти Василя Грицака

Національне антикорупційне бюро 8 серпня відкрило кримінальне провадження проти колишнього голови Служби безпеки України 52-річного Василя Грицака. Детективи розслідують можливе притягнення до відповідальності завідомо невинуватої особи. Це зробили на виконання рішення Солом'янського райсуду Києва.

Підозри поки нікому не висували, тривають слідчі дії. Заявник звинуватив Грицака, його заступника, прокурорів і керівництво слідчого управління Нац­поліції у Волинській області у зловживанні владою та отриманні хабара. У провадженні фігурує колишній перший заступник голови СБУ Павло Демчина. Торік у вересні НАБУ підозрювало його у незаконному збагаченні.

Генерал армії Василь Грицак працював на посаді голови СБУ з липня 2015-го. До цього був керівником Антитерористичного центру. 3 червня цього року пішов у відпустку. Обов'язки голови СБУ тимчасово виконує Іван Баканов — колишній голова партії "Слуга народу" і керівник виборчого штабу Володимира Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ відкрило справу проти Василя Грицака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі