четвер, 31 липня 2008 18:49

На номерах авто Кернеса чотири сімки

Учора поблизу Міністерства внутрішніх справ журналісти чекали приїзду на допит секретаря Харківської міськради 49-річного Геннадія Кернеса. Він фігурує у чотирьох справах про хуліганство, заподіяння тілесних ушкоджень, незаконне поширення наркотиків та замах на вбивство.

Кернес приїжджає за 2 хв. до призначеного часу. Виходить із БМВ Х6 із чотирма сімками на номерах. За ним — двоє охоронців. У них на лацканах піджаків прикріплені значки Партії регіонів.

— У мене чудовий настрій, — Кернес говорить російською й усміхається. — Я повинен не спізнюватися на допит, тому хочу дати вам документи.

Секретар міськради показує 10 аркушів. Їх йому передав нардеп-"регіонал", харків"янин Дмитро Святаш. Це — ксерокопії запиту нардепа-"бютівця" Григорія Омельченка. Той вказав, за якою схемою Геннадій Кернес із міським головою Харкова Михайлом Добкіним начебто займалися наркоторгівлею. Серед наркокур"єрів — їхні діти: Кирило Кернес та Дмитро Добкін.

— Це нісенітниця! — обурюється секретар міськради. — Проводили перевірки, які нічим не підтвердилися.

Секретар Харківської міськради каже, що МВС поширює неправдиву інформацію про його причетність до кримінальних справ. Тому він звернеться зі скаргами у Генпрокуратуру, Секретаріат президента, до Ради нацбезпеки й оборони. А також у тимчасову слідчу комісію, яка розслідує діяльність міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «На номерах авто Кернеса чотири сімки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі