пʼятниця, 19 вересня 2008 17:51

"Мутантами і виродками" назвав Янукович частину українців

  Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє на наступних виборах іти в президенти
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє на наступних виборах іти в президенти

— Українці не відчувають жодної загрози з боку Росії. А якщо й відчувають, то це тільки клоновані експериментом із помаранчевою революцією. Не знаю, як їх назвати — мутанти, виродки. Нормальні люди хочуть жити із своїми сусідами, — сказав у четвер лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 58 років, в ефірі Луганської обласної телекомпанії.

Він приїхав на Луганщину для святкування 70-річчя з дня створення області. Його поїздка супроводжувалася мітингами. Молодь із прапорами Партії регіонів свистіла, скандувала й аплодувала Януковичу.

Під час відкриття шляхопроводу по вул. Тараса Рибаса в Луганську на мітинг привели дітей із сусідньої школи. Вони розглядали екс-прем"єра, який приїхав броньованою автівкою.

Янукович у доброму гуморі. Він іде в натовп, тисне руки. Потім виходить на трибуну.

— Я в це свято з вами уже не один десяток років, — говорить російською. — Приїжджаю до вас по-людськи подивитися в очі, сказати правду. Був і на 50-річчі, і на 55-річчі, і на 60-річчі, і на 65-річчі Луганської області. От сьогодні я тут напередодні 70-річчя з дня створення області. Зараз я в Луганську як лідер опозиції.

Додає, що всі побудовані об"єкти були закладені за його прем"єрства. Каже, що з 2004 року "помаранчева" влада сіє в Україні сварки. Обіцяє знову йти в президенти.

Зараз ви читаєте новину «"Мутантами і виродками" назвав Янукович частину українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі