понеділок, 18 червня 2007 18:32

Мороз бачить Цушка другим у списку

Автор: фото: Сергій БУРКОВСЬКИЙ
  Олександр Мороз та його прес-секретар Вікторія Шведова під час учорашнього брифінгу. Спікер розповів, що його партія з усіх сил протидіятиме ”непотрібним виборам”
Олександр Мороз та його прес-секретар Вікторія Шведова під час учорашнього брифінгу. Спікер розповів, що його партія з усіх сил протидіятиме ”непотрібним виборам”

Якщо дострокові вибори матимуть законні підстави, Соціалістична партія піде на них самостійно. Про це повідомив у понеділок на брифінгу її голова і спікер парламенту Олександр Мороз, 63 роки. Потім він додає:

— На політраді партії ухвалено постанову, в якій підтверджується необхідність прийняти всі заходи політичного і юридичного змісту для запобігання непотрібним виборам.

Ще до початку зустрічі в залі засідань зібралися журналісти. Два охоронці та прес-секретар Мороза Вікторія Шведова спираються на крісло, де має сидіти голова Верховної Ради.

Хтось із журналістів вмикає на мобільному мелодію зі словами першого віце-спікера Адама Мартинюка: "Пі-пі-піп. 240 голосів — рішення прийнято!". Журналісти сміються. Шведова теж посміхається. Але потім починає лаятися.

— Колеги, де ви знаходитеся? — запитує.

Мобільний вимикають.

Спізнившись на 5 хв., заходить спікер. Сідає в крісло і глибоко вдихає. Мороза запитують, чи може міністр внутрішніх справ Василь Цушко стати першим номером виборчого списку соціалістів.

— Те, що Василь Петрович буде у списку СПУ, я думаю, не викликає ні в кого сумнівів, — відповідає Мороз і додає: — Я думаю, що він буде другим номером. Принаймні я б хотів, щоб так сталося.

Зараз ви читаєте новину «Мороз бачить Цушка другим у списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі