середа, 14 листопада 2007 17:07

Мером Києва стане той, кого підтримає Тимошенко

Лідерство Віталія Кличка у виборчих симпатіях киян ситуативне, вважає політолог із експертної групи "Creative L&B" Михайло Басараб, 30 років. Адже "помаранчеві" поки що серйозно не включилися в боротьбу за посаду мера столиці.

— Позбавити Черновецького крісла для БЮТу і НУ-НС нескладно, — веде далі Басараб. — Та вони поки що не визначилися щодо єдиного кандидата. У Києві популярність Тимошенко беззаперечна. Проте вона боїться неправильно нею розпорядитися.

Політичні сили зосередяться на дострокових виборах міського голови лише після завершення формування парламентської більшості, переконаний політолог. Усе залежатиме від того, стане Тимошенко прем"єром чи опиниться в опозиції, виграє чи програє від коаліціади президент.

— Якщо Тимошенко підтримає Луценка або когось із свого блоку чи сама піде на вибори, то у Кличка не буде жодних шансів, — говорить Михайло Басараб.


Якщо у переліку на виборах мера будуть НАСТУПНІ кандидатури, за кого ви проголосуєте? (%)


 Віталій КЛИЧКО, депутат Київради  26,0
Юрій ЛУЦЕНКО, народний депутат України
 16,3
 Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, мер Києва  14,5
 Інший  7,2
 Проти всіх  8,7
 Не братиму участі у виборах  6,8
 Важко сказати  20,5

Зараз ви читаєте новину «Мером Києва стане той, кого підтримає Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі