четвер, 19 червня 2008 19:23

Людей Литвина переманюють до коаліції

Фракції від Блоку Литвина пропонують посаду першого заступника голови Верховної Ради в обмін на спільне голосування з БЮТ та НУ-НС. Після того як парламентську більшість залишили двоє, коаліції не вистачає голосів для результативних голосувань.

Про це повідомив Володимир Литвин, 52 роки:

— Мені не подобається така стервозність у відносинах. Не подобається, що смикають окремих членів нашої фракції й обіцяють їм посади, аби тільки перейшли до них.

Першим віце-спікером пропонували стати 50-річному Сергієві Гриневецькому та Олегу Зарубінському, 44 роки. Останній вважає, що таким чином вербують багатьох його колег. Каже, пропозиції роблять неформально через знайомих у Верховній Раді.

— Підходять депутати. Кажуть: "Дивися, міг би бути там. Ти такий розумний, ми тебе усі поважаємо". Так працюють, — розповідає Зарубінський.

Запевняє, що литвинівці до коаліції не приєднуватимуться. Називає її "Титаніком", який неможливо врятувати.

Володимир Литвин переконаний, що в нинішній ситуації позачергові вибори до парламенту неминучі й можуть відбутися в листопаді.

Зараз ви читаєте новину «Людей Литвина переманюють до коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі