вівторок, 24 липня 2007 18:29

Луценкові можна писати листи

З учорашнього дня кожен бажаючий зможе поспілкуватися через Інтернет з лідером блоку "Наша Україна–Народна самооборона" Юрієм Луценком, 42 роки. Він зареєстрував на сайті "Народної самооборони" так званий блог. Це — інтернет-щоденник, у якому можна залишати для його власника повідомлення. Презентація відбулася в кафе-книгарні "Бабуїн".

Юрій Луценко приїздить на 5 хв. раніше від запланованого часу. Заходить до кав"ярні, у кутку стоять кілька столиків. Лідер блоку сідає за той, де лежить ноутбук. Збоку великий екран, на якому видно сайт.

— Цей блог мені потрібен, як площадка для інтелектуальної дискусії, — каже Луценко.

Додає, що йому можуть писати всі охочі. Залишати свої ідеї та пропозиції, які "Народна самооборона" зможе реалізувати. Також Луценко говорить, що на цьому сайті його можуть критикувати. Вказувати на помилки, яких він припускається у своїй діяльності.

Дістає і показує свій мобільний телефон. Каже, що він має доступ до Інтернету, тому особисто відповідатиме на всі повідомлення. При цьому дозволятиме собі більш емоційні висловлювання, ніж ті, які робить під час своїх виступів зі сцени. Також обіцяє, що найактивніші учасники спілкування будуть нагороджені.

Водночас Луценко підкреслює, що даний проект не спрямований на досягнення результату на дострокових парламентських виборах.

— Це не агітація і не пропаганда, — запевняє.

Презентація триває близько 20 хв. Луценко виходить надвір. Там сідає у чорний "мерседес" і їде.

Зараз ви читаєте новину «Луценкові можна писати листи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі