четвер, 28 травня 2009 18:16

Луценко знову керує міліцією

У середу на засіданні уряду ухвалили рішення, аби міністр внутрішніх справ 44-річний Юрій Луценко повернувся на роботу. Два тижні тому його відсторонили від виконання обов"язків після скандалу в німецькому аеропорту. Тоді його із сином Олександром затримала поліція — їх звинуватили у п"яному дебоші.

12 травня Луценко подав у відставку. Однак народні депутати його заяву досі не задовольнили.

— Луценко на засіданні Кабміну виступав, відповідав на запитання, — розповідає прес-секретар міністра Інна Кисіль, 27 років. — Ні у членів уряду, ні у керівництва не виникло претензій. Тому перший віце-прем"єр Олександр Турчинов наполіг, щоб Юрій Віталійович почав виконувати свої обов"язки. Одразу після Кабміну він поїхав на робоче місце.

Нині адвокати Луценка судяться з німецьким виданням "Більд", яке перше надрукувало повідомлення про бійку між Луценками та поліцією.

— Федеральний суд землі Берлін змушує їх спростувати інформацію, — веде далі Кисіль. — Наскільки мені відомо, вони оскаржуватимуть рішення суду. Ми також будемо далі судитися з ними.

У Партії регіонів вважають повернення міністра до роботи передчасним.

— Суд підтвердив тільки те, що син міністра був тверезим. Усі інші факти не спростовані, — каже "регіонал" Михайло Чечетов, 55 років. — Рішення Тимошенко повернути Луценка прийняте так швидко, бо вона захищає вірних їй урядовців. А на представників інших партій в Кабміні насилає перевірки і вимагає відсторонення.

Зараз ви читаєте новину «Луценко знову керує міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі