середа, 19 вересня 2007 18:34

Луценко шукав дешеве м"ясо

У вівторок, 18 вересня, лідер блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Юрій Луценко, 42 роки, ходив столичним ринком поблизу станції метро Мінська. Він приїхав на метро.

— Це не для показухи. Справа в тому, що всі мости забиті, — пояснює. — Ми кинули машину на Контрактовій.

Луценко зазначає, що приїхав перевірити, чи справдилися заяви прем"єра Віктора Януковича щодо зниження цін на м"ясо. На ринку продавці вітаються з лідером блоку НУ-НС.

— Купіть чоботи! — пропонує продавчиня.

— Та нє. Ще до зими далеко, — відповідає Луценко.

Зупиняється біля вітрини з м"ясом. Його обступають люди. Луценко розглядає ціни.

— По Украине 28–30 гривен. Здесь я смотрю — 36 гривен, — каже політик.

Швидко пройшовшись базаром, підсумовує:

— Ціни на ринку залишаються такими ж високими, як і були до заяв пана Януковича про їх можливу стабілізацію за рахунок державного резерву. Нічого не зроблено. Тим не менше реклама Партії регіонів про стабілізацію цін і помилки "помаранчевих" продовжує зомбувати людей. Але кожного дня, приходячи на такі базари, люди бачать, де реальні справи, а де брехня Партії регіонів, — говорить Луценко.

"ГПУ" запитує, де сам політик купує продукти харчування.

— Продукти купує дружина, але інколи й я. Як правило, ходжу до супермаркету "Бегемот", — відповідає екс-міністр внутрішніх справ.

Каже, що м"ясо там дорожче, ніж на базарі.

— Порядку 35–38 гривень, дивлячись яке. Але я не відношуся до людей, для яких ці дві–три гривні є важливими, це чесно. Мова йде про недоступність його для середнього класу та бідних українців. Для мене ж різниця в сто гривень не така вже й принципова, — визнає Юрій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко шукав дешеве м"ясо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі