вівторок, 14 серпня 2007 17:22

Луценко обізвав Мартинюка брехуном

Учора на прес-конференції одного з лідерів блоку "Наша Україна — Народна самооборона" 42-річного Юрія Луценка присутнім роздавали брошурки.

На обкладинці — тінь обличчя прем"єра Віктора Януковича й напис "Покращення вашого життя вже сьогодні?". У брошурі 10 таблиць із порівнянням "помаранчевого" уряду Юрія Єханурова та нинішнього прем"єра.

— Пан Янукович нещодавно випустив книгу, де"письменник" розповідає про виконання господарчих обіцянок, які давала Партія регіонів, — говорить Луценко. — Але вона є просто набором слів та цифр.

Говорить, що за часів урядування Януковича зросла заборгованість із зарплати, збільшився зовнішній борг на 100 млрд грн, підвищилися ціни, зокрема на продукти.

— Але саме по цінах на яйця було нанесено нищівний удар! Ціни зросли на тридцять вісім відсотків, — Луценко натякає на "тупий предмет", під ударом якого в Тернополі упав прем"єр у 2004 році.

Присутні сміються. Луценко каже, що його команда вже має декілька кандидатів на посаду прем"єр-міністра.

Луценко, відповідаючи на запитання журналістів, заперечує заяву першого заступника голови Верховної Ради п"ятого скликання Адама Мартинюка, що він нібито отримав державну квартиру та переписав її на тестя.

— Пан Мартинюк, як завжди збрехав, — відрубує Луценко. — Я ніколи не отримував жодної державної квартири.

Додає, що Мартинюку вже тричі це пояснював.

— Але Мартинюк продовжує поширювати цю брехню з ефіру. Після виборів я подумаю, як захистити свою честь і гідність.

Зараз ви читаєте новину «Луценко обізвав Мартинюка брехуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі