понеділок, 26 травня 2008 18:27

Луценка викликали на допит

 

Учора міністра внутрішніх справ 43-річного Юрія Луценка викликали на допит до Генеральної прокуратури. У січні цього року проти нього порушили кримінальну справу за бійку з київським міським головою Леонідом Черновецьким.

Це сталося після засідання Ради нацбезпеки й оборони. Луценко стверджував, що Черновецький ударив його в коліно, а він у відповідь дав "чоловічого ляпаса". Натомість мер запевняє: міністр першим ударив його в обличчя та пах.

Нині у справі проти Луценка фігурує ще й нецільове використання службового авіатранспорту. Мовляв, два роки тому він під час відпустки літав із родиною відпочивати казенним літаком.

Нардеп-"нашоукраїнець" Геннадій Москаль, 57 років, заявляє, через цю кримінальну справу Луценка хочуть усунути від виконання обов"язків міністра.

— Нам до найменших дрібниць відомі відповідні плани Секретаріату президента, який діє через Генеральну прокуратуру, — каже Геннадій Москаль. — Але реального механізму усунення Луценка немає. Будь-яке рішення прокуратури буде оскаржено в судовому порядку. Ці плани не пройдуть.

Зараз ви читаєте новину «Луценка викликали на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі