четвер, 12 липня 2007 16:37

Лижичко рекламує "Ґарньє"

Автор: фото: Михайло МАРКІВ
  Олександр Ксенофонтов стверджує, що його дружина Руслана не знала про належність компанії ”СКМ” Ринату Ахметову
Олександр Ксенофонтов стверджує, що його дружина Руслана не знала про належність компанії ”СКМ” Ринату Ахметову

У червні народний депутат п"ятого скликання від "Нашої України" 34-річна Руслана Лижичко знялася в рекламі фарби для волосся "Ґарньє". Для цього запросили стиліста й оператора з Лондона, а зйомки провели у чеській столиці Празі.

— Я думаю, що народний депутат повинен коригувати такі речі. Кожен має свою роль, — коментує зйомки Руслани в рекламі 43-річна "нашоукраїнка" Ксенія Ляпіна. — Виборці хочуть бачити депутатів серйозними людьми, які вирішували б їхні проблеми. І треба відповідати цій ролі.

Говорить, що ніколи не хотіла зніматися в рекламі і не погодиться на це.

— Кожен повинен займатися своєю справою, — додає Ляпіна.

У рекламі Руслана показує дуже довге густе волосся. Воно пофарбоване в темно-коричневий колір і, переливаючись, спадає нижче спини. Пишне волосся Руслани підтримує інша жінка. У ролику "нашоукраїнка" розповідає, що фарбує його сама.

Насправді ж волосся у неї нарощене. До її справжнього прикріплене чуже. У перукарні за одну нарощену волосину потрібно заплатити 30 грн. Найменше це коштуватиме 3 тис. грн. Ціна залежить від довжини — що довше, то дорожче.

Ціна залежить від довжини — що довше, то дорожче

"ГПУ" запитала у чоловіка Руслани 39-річного Олександра Ксенофонтова, скільки отримала його дружина за зйомки в рекламі "Ґарньє".

— Гроші отримало агентство, яке займається зв"язками Руслани з громадськістю, — пояснює Ксенофонтов. — Вона не отримала нічого. Та й знялася в рекламі вже після того, як склала повноваження народного депутата.

Розповідає також, що відколи його жінка стала нардепом, гонорарів за виступи не бере. Каже, що оплачується тільки світло, звук, балет та звукорежисери.

Також "нашоукраїнка" Руслана не афішує, скільки заплатив їй за виступ на закритій вечірці у червні минулого року "регіонал"-мільярдер Ринат Ахметов. Саме тоді, після виборів до парламенту, і Лижичко, й Ахметов стали народними депутатами від протилежних таборів. Він переїхав із Донецька до Києва та презентував новостворений холдинг "Метінвест", що займається чорною металургією. "Метінвест" входить до компанії "СКМ", що належить Ахметову.

На запитання про той виступ дружини Ксенофонтов обурюється:

— Вона не знала, що ця компанія має відношення до Рината Ахметова. Дізналася про це з преси. Та й не було на тій вечірці ніякого Ахметова.

Олександр Ксенофонтов розповідає, що останні півтора року Руслана майже весь час присвячувала депутатству. Хоча згідно зі статистикою Верховної Ради, співачка виступала в парламенті лише двічі. Причому один раз ішлося про захист прав інтелектуальної власності — предмет особистої зацікавленості співачки. Руслана не брала участі в підготовці жодного законопроекту. На переважній більшості засідань узагалі була відсутня.

Водночас Лижичко включили в затверджений раніше список кандидатів у депутати "Народного Союзу "Наша Україна" на позачергові парламентські вибори. Чи буде вона кандидатом від блоку "Наша Україна" — "Народна самооборона", поки що невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Лижичко рекламує "Ґарньє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі