четвер, 14 червня 2007 18:08

Лідерка БЮТу не їсть хліба

На прес-конференцію 46-річна лідерка БЮТу Юлія Тимошенко запізнюється на 40 хв. Забігає до зали, де на неї чекають журналісти. Просить помічників увімкнути телевізор.

"Віктор Янукович та Партія регіонів — покращання вашого життя вже сьогодні! Ми не допустимо підвищення цін!" — лунає з екрана торішня політична реклама Партії регіонів.

Усього прокручують чотири рекламні ролики. Тимошенко й журналісти сміються. Потім лідерка БЮТу переходить до ситуації в країні.

— Уряд катастрофічно не справляється зі своїми обов"язками, — каже вона. — Адже ціни на хліб по Україні підвищилися на 14 відсотків.

Говорить, що Янукович не має освіти, тому й не розуміє того, що відбувається в економіці.

— Партія регіонів відчуває, що скоро відійде від влади, і тому монополісти діляться з урядом і підвищують ціни. Це просто програма заробляння грошей, — зазначає Тимошенко.

Розповідає, що вже звернулася з листом до президента, Служби безпеки та Ради нацбезпеки і оборони, щоб вони розслідували зростання цін.

— Але я свідомо не звернулася до Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ, бо ці органи — департаменти Партії регіонів, — каже Тимошенко.

На запитання, чи вплинуло підвищення цін на неї особисто, усміхається:

— Я взагалі хліба не їм, тому мені легше. Але в нас багато людей, які внаслідок такої політики тільки хліб і їдять, бо на більше їм не вистачає.

Зараз ви читаєте новину «Лідерка БЮТу не їсть хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі