четвер, 18 грудня 2008 19:41

Леся Оробець народила дівчинку

  Нардеп від блоку НУ-НС Леся Оробець є членом партії ”Єдиний центр”
Нардеп від блоку НУ-НС Леся Оробець є членом партії ”Єдиний центр”

Народний депутат-"нунсівець" 26-річна Леся Оробець народила доньку. Це сталося минулого вівторка у столичній приватній клініці "Ісіда". Вага новонародженої майже 4 кг, зріст — 56 см.

Чималі габарити дитини змусили робити породіллі кесарів розтин. Вартість такої послуги у тій клініці коштує від 30 до 40 тис. грн.

Нині мати й донька почуваються добре. Ім"я дівчинці придумали лише після її народження.

— Давати за очі ім"я істоті, що поки тільки і знає, що в бік штовхатися, поспішати не варто. Із малюком треба поспілкуватися. От коли зазирнула в очі, тоді й зрозуміла — Софія, — розповідає Леся Оробець.

Говорить, що до останнього не знала, хто народиться.

— Лікарі дружно міняли свідчення з цього приводу, — каже. — Ми чекали на наше "чудо". Схоже, в доньки не було особливого бажання демонструвати свою стать. І правильно.

За словами депутатки, вона не збирається довго перебувати в декретній відпустці. Мовляв, жоден із її відпочинків за останні п"ять років не тривав понад два тижні. Оробець працювала майже до пологів.

На запитання, чи хоче, аби її дитина в майбутньому теж стала політиком, сміється:

— Тільки не це. Утім, хтозна. Принаймні у кожного має бути право вибору. У таких питаннях тиснути марно — природа завжди візьме своє.

Після смерті батька-депутата Юрія Оробця Леся зайняла його 18-те місце у списку блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Потім вступила в партію "Єдиний Центр" глави Секретаріату президента Віктора Балоги. Про приватне життя депутатки майже нічого невідомо. Її чоловік — Олександр Омельчук, син голови правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Цього року в березні "бютівка" Наталя Королевська народила сина. А "регіоналка" Олена Лукаш чекає на поповнення за кілька тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Леся Оробець народила дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі